+Dig i Lejre

Collective impact-initiativet +DIG arbejder derfor for, at alle børn og unge i Lejre Kommune skal føle sig set, hørt og anerkendt og som en del af fællesskabet.  

Read More
Karen Pedersen
Strive Together

Visionen for det amerikanske initiativ Strive Together er at skabe bedre løsninger til at støtte børn i deres udvikling og uddannelse fra vugge til arbejdsliv.

Read More
Karen Pedersen
Shape Up Somervile

Shape Up Somervile er et af de længst varende collective impact-initiativer i verden. En lang række aktører arbejder sammen om at forebygge overvægt blandt byens indbyggere.

Read More
Karen Pedersen
Cities reducing Povertry

Det canadiske initiativ Cities Reducing Povertry er et netværk mellem 176 byer, der arbejder sammen om at skabe en omfattende lokalt baseret og tværsektoriel indsats for at reducere fattigdom.

Read More
Karen Pedersen
Hjem til alle

Hjem til alle alliancen er et tværsektorielt samarbejde mellem 15 partnere, der samarbejder om at forebygge og reducere hjemløshed blandt unge i Danmark ved at etablere boliger og sociale indsatser i hele landet.

Read More
Karen Pedersen
Medvind i Østerbyen

Medvind i Østerbyen samler og kobler aktører og indsatser på tværs af kommune, skole, civilsamfund, lokale fonde og erhvervsliv om at arbejde om det fælles mål at reducere børnefattigdom i Esbjerg.

Read More
Karen Pedersen